CENTRE DE PSICOLOGIA CASTELLDEFELS (CPC)

Recomanacions del COPC per a la gestió psicològica de les quarentenes per malaltíes infeccioses

Durant l’actual situació d’alerta produïda pel COVID-19, com a profesionals sanitaris i especialistes en salut mental, desde el CPC volem transmetre un missatge de calma a tota la població i fer una crida a la responsabilitat individual, per poder repercutir en un benefici de tothom i superar junts aquesta situació el més aviat possible.

També volem informar a tots els nostres usuaris de que el nostre centre adaptarà els seus horaris i logística a les actuals circumstàncies, per tal de complir les recomanacions generals del departament de salut i govern central, i les específiques pel desenvolupament de la nostra tasca. Per tant, estarems disponibles vía e-mail, telèfon i videoconferència per a tot aquell que presenti situacions d’urgència, per tant no dubteu en contactar amb nosaltres si ho necessiteu. Les víes de comunicació seràn les de sempre, deixant missatge de veu al contestador del telèfon del centre (936361262), o be per correu electrònic, a través del formulari de contacte de la nostra web.

Per altra banda, ens agradaria compartir el document elaborat pel COPC (Col·legi oficial de Psicologia de Catalunya), amb recomanacions d’interés per a la correcta gestió psicològica durant el temps que duri l’estat d’alerta. Esperem que us resulti d’utilitat.

https://www.copc.cat/adjuntos/adjunto_15213/v/Guia de gestió psicològica davant quarantenes per malalties infeccioses.pdf?tm=1584127708

 

Equip CPC